Hopes and Plans for the Future (And Important Note on South End 2nd Floor Access)

Informational Forums & Giving Thanks for All That Has Been Accomplished

highlight_ATOP_Fall2015_428x320As we enjoyed newly renovated spaces this past Sunday, we also look to the future and all that God has in store.  Please join us in Fellowship Hall on either Sunday, September 20 at 9:45 am or Wednesday, September 23 at 7:00 pm as we thank God for all that has been accomplished in his name and for all that is to come.

Learn how your generosity has improved our facility for ministry and mission.  Learn how your generosity has reached others near and far.  And come hear hopes and plans for the future of All Together in One Place and the mission and ministry of Normandale Lutheran Church.  Please join us!

IMG_2980  IMG_2955

Newly open and inviting Fireside Room and Rear Narthex on the second floor.

IMG_2975 IMG_2978

Renovated Landing Area on the first floor and comfortable seating near second floor windows.


Work Continues on the South End of the Building

Work continues on the next phase of construction (scheduled to be completed by the end of November).  This includes the new Family Life Center (previous library) and the Center for Healing and Wholeness (temporary offices are in the Gym), and the installation of AV and sound systems.   The elevator is out of service during this time.  When completed, it will be larger and more efficient.  In the meantime, we are striving to accommodate those with accessibility needs.  Thank you to our parking team volunteers!

IMG_2960  IMG_2959

Work continues to improve the elevator and to create a new Family Life Center.

IMG_2961  IMG_2963

Renovations begin in the Healing & Wholeness offices on the second floor.


**Important Note on South End 2nd Floor Access

Please pardon our dust!  From now through November, please access the 2nd floor classrooms by using the stairwell at the south end of the building.  The stairwell may be accessed at the end of the 1st and 3rd floor hallways or through the outdoor playground entrance at the south end of the building.  Thank you for your patience during construction!